Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Full in love σε βραδινή τους έξοδο [pics]

Μία όμορφη και δυνατή σχέση έχουν δημιουργήσει η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης! Η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Καλό μεσημεράκι” και ο ταλαντούχος ερμηνευτής μπορεί να μετρούν μεγάλο διάστημα κοινής πορείας, όμως κάθε μέρα που περνά δένονται ακόμη περισσότερο. Μεγάλη αδυναμία στον σύντροφο της μητέρας του έχει και ο Παναγιώτης, ο οποίος απολαμβάνει να κάνει πράγματα μαζί τους.

Πριν μερικές ημέρες, η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί, όπου τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος και διασκέδασαν μαζί με καλούς φίλους τους. Η γνωστή ηθοποιός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο αυτές τις ημέρες που δεν έχει εκπομπή, προκειμένου να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες της για τη νέα χρονιά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ματίνα Νικολάου και τον Βασίλη Πορφυράκη σε τρυφερά στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια της εξόδου τους! Οι δυο τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, δεν έπαψαν να ανταλλάσσουν φιλιά και τρυφερές ματιές.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More