Ματίνα Ζάρα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον σύντροφό της στο πλευρό της – Βίντεο

Η Ματίνα Ζάρα, μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της και εδώ και λίγους μήνες έχει βρει τον έρωτα ξανά.

Ο λόγος για την Χρήστο Βαρδάλο, με τον οποίο είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες. Η γνωριμία τους έγινε πριν από λίγο καιρό, ενώ αφορμή στάθηκε η συνεργασία της τραγουδίστριας με τον Θοδωρή Φέρρη. 

Ο Χρήστος Βαρδάλος είναι μάνατζερ τραγουδιστών και αυτή τη στιγμή είναι ο άνθρωπος πίσω από τον τραγουδιστή, ο οποίος και επιμελείται τα πάντα για τα επαγγελματικά και τις εμφανίσεις του. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση της Ματίνας και του Χρήστου, υπήρξε αμοιβαία έλξη.

Την Τρίτη 19/4 η Ματίνα Ζάρα είχε τα γενέθλιά της μαζί της όμως, γιόρτασε και ο αγαπημένος της, Χρήστος Βαρδάλος, ο οποίος είχε επίσης τα γενέθλιά του, για αυτό αποφάσισαν να τα γιορτάσουν από κοινού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε ένα πάρτι σε γνωστό μαγαζί στη Γλυφάδα και το παρών έδωσαν πολλοί διάσημοι φίλοι τους,

Μεταξύ αυτών, ο Αντώνης Ρέμος, ο Θοδωρής Φέρρης, η Έλενα Τσαγκρινού, η Κατερίνα Δαλάκα και πολλοί άλλοι. Όπως θα δεις και στα βίντεο η Ματίνα Ζάρα με τον Χρήστο Βαρδάλο έσβησαν τα κεράκια από την ίδια τούρτα, η οποία μάλιστα είχε πάνω μία φωτογραφία του.

Δες τα βίντεο

Read More

And More