Ματίνα Ζάρα: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Χούτο – «Ήταν δική μου απόφαση»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε η Ματίνα Ζάρα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο, όσο και για το φλερτ που δέχεται, με κορυφαίο το περιστατικό πρότασης γάμου στο καμαρίνι της.

«Σε μία σχέση δεν πρέπει να βιάζεσαι. Θεωρώ πως τα πράγματα πρέπει να πηγαίνουν πιο ήρεμα, πιο σιγά-σιγά για να γνωρίσεις 100% τον άλλο άνθρωπο και θεωρώ ότι η ζήλεια γενικά είναι ένα πράγμα το οποίο είναι φυσιολογικό μέχρι ένα σημείο, αλλά δεν πρέπει να ξεπερνάει ένα όριο. Όταν βλέπεις κάτι το οποίο δεν σου κάνει να το κόβεις κατευθείαν, δεν πρέπει να παραβλέπεις τα σημάδια. Θεωρώ ότι δεν αλλάζουν οι άνθρωποι τόσο εύκολα, ειδικά ο χαρακτήρας», σημείωσε η Ματίνα Ζάρα.

Σχετικά με τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, δήλωσε: «Δεν αλλάζω γνώμη και δεν μετανιώνω για κάτι. Με τον Λάμπρο ήταν δική μου επιλογή να συζητήσουμε αυτό το θέμα και αποφασίσαμε μαζί να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους». 

Για τον αν οι άνδρες της φλερτάρουν, η Ματίνα Ζάρα απάντησε: «Ήρθε ένας στο καμαρίνι μου με μονόπετρο και μου έκανε πρόταση γάμου και του λέω “φίλε τώρα έφυγα από αυτή την κατάσταση δεν πρέπει να βγούμε για ένα ραντεβού να με γνωρίσεις πρώτα;”».

Read More

And More