Ματίνα Ζάρα: Πρώτη εμφάνιση σε νυχτερινή πίστα μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο

Η Ματίνα Ζάρα έκανε πρεμιέρα στις νυχτερινές πίστες… ως single πλέον γυναίκα! Η νεαρή τραγουδίστρια ετοιμαζόταν να παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι στην Σκιάθο με τον σύντροφό της Λάμπρο Χούτο, ωστόσο τελευταία στιγμή ο γάμος αναβλήθηκε και το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους.

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματά μας τα οποία με τον καιρό φουντώσανε. Καταλάβαμε έστω και λίγες μέρες πριν το γάμο ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Μπορείς να πεις ότι χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Υπήρχαν θέματα και όταν βλέπεις ότι εσύ και ο άνθρωπος που ήταν απέναντί σου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, αυτό που εμείς κάναμε είναι ότι κάτσαμε κάτω σαν ώριμοι άνθρωποι, το συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα» αποκάλυψε η Ματίνα Ζάρα για τον χωρισμό τους.

Το βράδυ της Παρασκευής 10/9, η τραγουδίστρια έκανε πρεμιέρα στο Romeo στο πλευρό του Θοδωρή Φέρρη και της Κατερίνας Λιόλιου. Η Ματίνα Ζάρα ξεσήκωσε τους θαμώνες με την εκρηκτική της εμφάνιση και φαίνεται πως πλέον έχει βάλει σκοπό να αφιερωθεί στα επαγγελματικά της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More