Ματούλα για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τι πάει να πει VIP κελί; Ξενοδοχείο είναι και έκλεισα σουίτα;»

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό παραχώρησε η Ματούλα και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, επειδή είχε ζήσει σε φυλακές για 9 μήνες τη δεκαετία του ’90, περιγράφει με βάση τις εμπειρίες της, τι μπορεί να περιμένει την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου και πώς συμπεριφέρονται οι άλλες κρατούμενες, σε κάποια που κατηγορείται ως παιδοκτόνος.

«Για εμένα η φυλακή ήταν η σωτηρία μου. Το 1990 όμως φαίνεται πως ήταν διαφορετικές οι φυλακές, δεν είχαμε vip. Τι πάει να πει αυτό στη φυλακή; είναι ξενοδοχείο και πήγα και έκλεισα σουίτα; Και σε εμάς αν κάποια είχα κάνει φόνο, δεν έβγαινε για προαυλισμό μαζί με τις άλλες κρατούμενες. Όλη τη νύχτα φωνάζουν οι γυναίκες από τα παράθυρα, αυτή αποκλείεται να μην ακούει. Άκουσα ότι της πήρανε στη φυλακή σεσουάρ. Είσαι στη φυλακή και έχεις τεράστιο πρόβλημα να αντιμετωπίσεις, είναι δυνατόν να θες σεσουάρ για τα μαλλιά;», είπε αρχικά η Ματούλα.

«Οι παιδοκτόνοι αντιμετωπίζονται πολύ άσχημα στη φυλακή. Εκεί είναι μάνες όλες. Ακόμα και σε επισκεπτήριο να πάει δεν θα πάει με άλλες. Εγώ κλαίω κάθε φορά που βλέπω αυτά τα παιδάκια, είναι αμαρτία».

Read More

And More