Ματθίλδη Μαγγίρα: «Οι δημοσιογράφοι έχουν ξεπεράσει τα όρια πάρα πολλές φορές»

Στα ψέματα που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για εκείνη αναφέρθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sectret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μάλιστα, περιέγραψε και ένα περιστατικό που δημοσιογράφοι είχαν γράψει ψευδώς ότι… «έφαγε» χαστούκι από τον συνάδελφό της Χρήστο Παναγιώτη αποκαλύπτοντας μάλιστα την απάντηση που πήρε όταν ζήτησε να το διορθώσουν.

«Οι δημοσιογράφοι έχουν ξεπεράσει τα όρια πάρα πολλές φορές και πολλά ψέματα έχουν γράψει. Ιστορίες ολόκληρες βγάζανε, ενώ δεν με έπαιρνε κανένας να ρωτήσει. Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά που με ενοχλούνε. Όταν είναι κάτι σοβαρό, κινούμαι νομικά. Πρώτα θα πάρω τον δημοσιογράφο – θεωρώ ότι αυτό είναι το σωστό» ανέφερε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Είχανε γράψει παλιά, όταν έκανα το «Σεσουάρ για δολοφόνους» στο θέατρο, ότι είχα φάει χαστούκι από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Είχε γίνει μια μανούρα. Το χαστούκι δεν το είχα φάει εγώ, άλλη το έφαγε, αλλά εμένα γράψανε. Παίρνω το έντυπο, ζητάω τον αρχισυντάκτη και λέω: «Γράψατε κάτι, έγινε μια μανούρα, αλλά με εμένα δεν είχε καμία σχέση αυτό και θα ήθελα να το διορθώσετε γιατί δίνει άλλη εικόνα για εμένα». Λέει: «Ναι, το ξέρουμε, αλλά εσείς πουλάτε». Αυτή την απάντηση έλαβα, λέω αλήθεια και έμεινα άφωνη» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ματθίλδη Μαγγίρα και πρόσθεσε,

«Τι θα πει πουλάω; Με βγάζεις εμένα για άτομο που τρώει χαστούκια; Θέλω να πω ότι είναι πολλά μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο».

Read More

And More