Ματθίλδη Μαγγίρα: Θεατρική βραδιά μαζί με την 17χρονη κόρη της, Λήδα!

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η μοναχοκόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα, Λήδα Φόστερ, η οποία τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Αμερική μαζί με τον πατέρα της! Η υπερταλαντούχα ηθοποιός πετάει στα σύννεφα με τον ερχομό της μικρής και δεν σταματά να απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί της, κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Πριν μερικές ημέρες, μαμά και κόρη βρέθηκαν στο Παλαιό Φάληρο προκειμένου να παρακολουθήσουν το “Circo Medrano”, ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα που επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια, όμως εξακολουθεί να μαγεύει.Μία αξέχαστη εμπειρία για όλη την οικογένεια με ένα πρόγραμμα που κέρδισε 2 χρυσά βραβεία στο παγκόσμιο φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο και στο οποίο συμμετέχουν καλλιτέχνες από το κορυφαίο τσίρκο του Ήλιου (Cirque Du Soleil)! Μία μικρή πολιτεία 70 ατόμων και 40 βαρέων οχημάτων αφιερωμένη να δημιουργήσει την καλύτερη οικογενειακή ανάμνηση! Ζογκλέρ, ακροβάτες, κλόουν, ένας απίθανος μάγος και πολλές εκπλήξεις.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ματθίλδη Μαγγίρα μαζί με την κόρη της μετά το τέλος της παράστασης. Οι δύο τους πόζαραν χαμογελαστές και ευδιάθετες!

Δες φωτογραφίες:

Δέσποινα Δημητρίου-Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της Λήδα Φόστερ

Ματθίλδη Μαγγίρα- Ελένη Τώρου

Φωτογραφίες: NDP

Read More