Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η επίσημη απάντηση της αστυνομίας περί παρέμβασης στον γάμο του ζευγαριού

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου χθες Κυριακή 28 Αυγούστου σε μια παραμυθένια τελετή στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό.

Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Monte Caputo, ενώ όπως είχε γνωστοποιήσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, η είσοδος στη δεξίωση θα γινόταν κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας τριών σταδίων καθώς οι καλεσμένοι έφθαναν τα 2000 άτομα.

Μάλιστα, πολλά ήταν και τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Αστυνομία να χρειάζεται να παρέμβει στο γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση λόγω του πλήθους ατόμων που παρευρέθηκαν στην δεξίωση.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» της κυπριακής τηλεόρασης, κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού η Αστυνομία δεν χρειάστηκε να παρέμβει στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

 

Ωστόσο, ο Χρίστος Ανδρέου ξεκαθάρισε ότι η Αστυνομία μπορεί να παρέμβει σε εκδηλώσεις που σημειώνεται πυκνή τροχαία συμφόρηση.

«Έπρεπε να πάρουμε τα μέτρα μας και να τα τηρήσουμε, θα υπάρχουν πολλοί σεκιούριτι που θα δουλέψουν εκείνη τη μέρα. Η ασφάλεια θα είναι πάρα πολύ ψηλά. Πρέπει να γίνει αυτό γιατί στον γάμο μας θα είναι καλεσμένοι άνθρωποι υψηλής θέσης της Κύπρου όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Βουλής, βουλευτές, Υπουργοί, πολλοί άνθρωποι που πρέπει να φροντίσουμε για την ασφάλειά τους. Να ευχαριστήσουμε την αστυνομία της Κύπρου που θα έχουμε μια καλή συνεργασία, για τους δρόμους που θα πρέπει να κλείσουν, είναι πολλά τα αυτοκίνητα, θα γίνει πομπή αυτοκινήτων για τη νύφη και τον γαμπρό» είχε τονίσει ο γαμπρός σε δηλώσεις του στο TLIFE.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου:

 

Στις πρώτες του δηλώσεις στο Mega Κύπρου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εξομολογήθηκε πως «δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή η στιγμή τόσο φυσικά, τόσο κεραυνοβόλα. Τους έπιασα όλους εξαπίνης, ξαφνικά τον Γενάρη τους είπα ότι ετοιμάζομαι να κάνω πρόταση σε μία κοπέλα από το πουθενά. Έχουν γίνει όλα τόσο όμορφα, τόσο φυσικά που τίποτα δεν μας ξαφνιάζει». 

Read More

And More