Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία από τον γάμο τους

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου χθες Κυριακή 28 Αυγούστου σε μια παραμυθένια τελετή στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιωνίας πίστης και αγάπης μπροστά στους 2.000 σχεδόν καλεσμένους του και ανυπομονεί να ξεκινήσει τη κοινή του ζωή ως παντρεμένοι!

Μια ημέρα μετά τον γάμο, η Ιλάειρα Ζήση έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, χαρίζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη επίσημη φωτογραφία από την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

«Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν μαζί μας. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν από Κύπρο, από Ελλάδα, από Αμερική, Αυστραλία, Βουλγαρία και όλους τους ανθρώπους που μας έβλεπαν από το σπίτι τους μέσα από τα Story και τις δημοσιεύσεις. Μας στείλατε όλοι την θετική σας σκέψη και τις πιο όμορφες ευχές μέσα από την καρδιά σας.

Η αγαπημένη μου ευχή ήταν «Ήταν ένας γάμος πλούσιος και δεν μιλάω για τα αγαθά, μιλώ για τα συναισθήματα. Να ζήσετε κορίτσι μου, ευτυχισμένοι και χαρούμενοι για πάντα». Χαίρομαι που εισπράξατε αυτά τα συναισθήματα. Αληθινά , αγνά και παντοτινά. Ευχαριστώ επίσης και όσους δούλεψαν σκληρά για να έχουμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα» έγραψε η Ιλάειρα Ζήση στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιλάειρα Ζήση (@ilaeirazs)

 

Read More

And More