Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Ο λόγος που θα αποσυρθούν για λίγο μετά τον μήνα του μέλιτος

Η Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση παντρεύτηκαν την Κυριακή 28 Αυγούστου σε έναν γάμο υπερπαραγωγή στην Κύπρο με 2.000 καλεσμένους.

Το νεόνυμφο ζεύγος έκανε τις πρώτες δηλώσεις τους το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και αποκάλυψε ότι όλα πήγαν τέλεια και σύμφωνα με τη σκαλέτα!

«Χρειάστηκε να έχουμε μια ασφάλεια για τον πρόεδρο της Κύπρου αλλά και για την Έλλη γιατί όλοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφία. Οι καλεσμένοι μας έπρεπε να δείξουν το εισιτήριό τους για να μπουν στη δεξίωση. Αν κάποιος ερχόταν χωρίς το προσκλητήριο έπρεπε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις ποιος τον κάλεσε. Ήταν σχεδόν 2000 άτομα, κάθισαν ακόμα και στο τραπέζι της νύφης» αποκάλυψε το ζευγάρι.

 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ετοιμάζονται για τον μήνα του μέλιτος, κατά τη διάρκεια του οποίου θα επισκεφτούν τον Μαυρίκιο, τις Μαλδίβες και το Ντουμπάι. Οι δυο τους αποκάλυψαν μάλιστα ότι με την επιστροφή τους… θα αποσυρθούν για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Θέλουμε να το ζήσουμε, γι’ αυτό πριν προλάβει κανείς να πει ότι ψωνιστήκαμε και εξαφανιστήκαμε, με την Ιλάειρα θα γυρίσουμε λίγο σελίδα. Θα γυρίζουμε λίγο προς το σπίτι μας. Θέλουμε να ζήσουμε τον έρωτά μας, να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα» αποκάλυψαν.

Read More

And More