Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Σήμερα ο αρραβώνας του ζευγαριού – Tο love story

Το μεγάλο βήμα στην σχέση τους, αποφάσισαν να κάνουν, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση οι οποίοι σήμερα Σάββατο 19 Φεβρουαρίου αρραβωνιάζονται στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

Ο αρραβώνας τους μάλιστα έχει την προσωπική επιμέλεια του ζευγαριού, αφού ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έδωσαν όλες τις λεπτομέρειες στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Αρχικά το Πρωινό του ANT1 είχε παρουσιάσει το προσκλητήριο το οποίο έλαβαν οι καλεσμένοι του ζευγαριού.

«Εγώ όταν το είδα, σκέφτηκα ότι μάλλον ξαναπαντρεύεται ο πρίγκιπας Αλβέρτος» σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αφού πριγκίπισσα παίρνω»  απάντησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον παρουσιαστή.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Το love story και η πρόταση γάμου

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το 2022 γνωστοποιώντας την απόφασή του να προχωρήσει την σχέση του σε γάμο, αφού πρώτα πραγματοποιηθεί ο αρραβώνας του.

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε την έκπληξη στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφία από την στιγμή που έκανε πρόταση γάμου στην Ιλάειρα Ζήση.

«Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας το 2022 να σας φέρει ό,τι επιθυμείτε και πάνω απ’ όλα υγεία και αγάπη. Εμένα ξεκίνησε με ένα μεγάλο ΝΑΙ στην σπουδαιότερη πρόταση που έκανα ποτέ… Μια πρόταση που νόμιζα πως δεν θα κάνω ποτέ… Σύντομα θα μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας…» ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας.

Ελάχιστα φαίνεται πως ήταν τα άτομα από τον περίγυρο τους τα οποία γνώριζαν για την σχέση του μουσικού και θεατρικού παραγωγού ο οποίος ερωτεύτηκε την μαθήτριά του στα μαθήματα φωνητικής.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνιση 

Μετά την πρόταση γάμου, το ζευγάρι παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο Πρωινό του ANT1.

«Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια. Έκανα την πρόταση στην αλλαγή του χρόνου. Ήμασταν στον κουμπάρο μας, τον Γιώργο Τσούκαλη, τον ιδιωτικό ερευνητή.

Εγώ τραγουδούσα και καλά χάλασε το μικρόφωνο, άνοιξα το μικρόφωνο και είχε το μονόπετρο. Το κορίτσι αυτό είναι μαθήτριά μου, ήρθε για να σπουδάσει και ερωτευτήκαμε» είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την γνωριμία τους.

Ενώ η Ιλάειρα Ζήση πρόσθεσε: «Ο Μαυρίκιος είναι ο άνθρωπος που θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του».

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έκλαψα την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα παραδέχτηκε: «Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα έβαλα τα κλάματα. Ένιωσα μια απίστευτη συγκίνηση, μια απίστευτη ολοκλήρωση που δεν την είχα ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου».

Ιλάειρα Ζήση: Όσα δεν γνώριζες για την μέλλουσα σύζυγο του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Η Ιλάειρα Ζήση είναι 22 ετών και έχει σπουδάσει Φυσιοθεραπεία στην Κύπρο. Η μεγάλη της αγάπη ωστόσο είναι η μουσική μιας και από την ηλικία των 5 ετών , η Ιλάειρα Ζήση ξεκίνησε μαθήματα πιάνου στο Ωδείο.

Ακολούθησε σπουδές και στην μουσικής καθώς αποφοίτησε από το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Θεάτρου, μιούζικαλ, κίνησης και σκηνικής παρουσίας.  Το 2013 κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, ενώ έχει βρεθεί δίπλα σε πετυχημένους Έλληνες τραγουδιστές σημειώνοντας έτσι σημαντικές συνεργασίες για το βιογραφικό της.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Αναλυτικά το πρόγραμμα του αρραβώνα του

Η μεγάλη μέρα έφτασε για το ερωτευμένο ζευγάρι το οποίο σήμερα Σάββατο 19 Φεβρουαρίου αρραβωνιάζεται  στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου γνωστοποίησε το πρόγραμμα για την ημέρα των αρραβώνων: 

Προτεινόμενη ώρα άφιξης των καλεσμένων στον Άγιο Κωνσταντίνο: 14.00

Στο πατρικό της Ιλάειρας: Μακιγιάζ νύφης στις 15.00, χτένισμα νύφης στις 16.00, ντύσιμο νύφης στις 17.30, ντύσιμο γαμπρού στις 18.00.

Στην ταβέρνα των γονιών της Ιλάειρας: Ψήσιμο αρνιών στης πλατεία από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.

Στο εστιατόριο του αρραβώνα: Προσέλευση καλεσμένων στην δεξίωση από τις 18.00 μέχρι τις 19.30. Άφιξη ζευγαριού έξω από το εστιατόριο (πομπή 3 αυτοκινήτων με συγγενείς) στις 19.30. Πυροτεχνήματα στις 19.30, αερόστατα με φωτιές στις 19.35

Άφιξη ζευγαριού έξω από το εστιατόριο (πομπή 3 αυτοκινήτων με συγγενείς) στις 19.30. Πυροτεχνήματα στις 19.30, αερόστατα με φωτιές στις 19.35

Οι ιερείς ευλογούν τις βέρες και ο πατέρας της νύφης τις περνάει στο ζευγάρι στις 19.45.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Λίγες ώρες πριν τον αρραβώνα τους, Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση έκαναν εμφάνιση – έκπληξη στο πλατό του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι.

Read More

And More