Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Το φωτογραφικό άλμπουμ του αρραβώνα τους

 Η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση αφού ήταν η μέρα του αρραβώνα τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι που μετρά κάποιους μήνες κοινής πορείας αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να πραγματοποιήσει τον αρραβώνα του στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, τον τόπο καταγωγής της νύφης. (δες εδώ φωτογραφίες από τη δεξίωση)

Οι ετοιμασίες για αυτή την ομολογουμένως μεγάλη μέρα είχαν αρχίσει καιρό πριν. Τόσο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου όσο και η Ιλάειρα ήθελαν να είναι όλα προγραμματισμένα στην εντέλεια και οι αναμνήσεις που θα έχουν από τη μέρα αυτή να είναι παραμυθένιες. (δες εδώ φωτογραφίες από το γλέντι στην πλατεία του χωριού)

Χθες λοιπόν, από αρκετά νωρίς στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου είχαν στηθεί σούβλες με αρνιά ενώ η μουσική και ο χορός είχαν την τιμητική τους. Στη συνέχεια το ζευγάρι πήγε στο πατρικό της Ιλάρειας να ετοιμαστεί με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να δέχεται τη βοήθεια του πατέρα του. (δες εδώ φωτογραφίες από την προετοιμασία του Μαυρίκιου Μαυρικίου)

Αμέσως μετά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναχώρησε για το σημείο όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση. Εκεί, μαζί με όλους τους φίλους και συγγενείς του περίμενε καρτερικά την Ιλάειρα. Την ώρα που έφτασε, πυροτεχνήματα και μικρά αερόστατα γέμισαν τον ουρανό με το ζευγάρι να ανταλλάσσει μερικά τρυφερά φιλιά την ώρα που τα φλας των φωτογραφικών φακών είχαν πάρει φωτιά. (δες εδώ το ζεϊμπέκικο του Μαυρίκιου Μαυρικίου)

Στην πορεία της βραδιάς, μεταφέρθηκε στο εσωτερικό του χώρου όπου έβαλαν τις βέρες τους, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ήταν εκεί για να μοιραστούν τη χαρά τους. (δες εδώ ποιοι διάσημοι Έλληνες έδωσαν το παρών στον αρραβώνα του ζευγαριού)

Δες παρακάτω όσα έγιναν στον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου μέσα από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More