Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Τα ζωτικά μου όργανα υπολειτουργούσαν, μου έλεγαν ότι θα μείνω στον τόπο»

Για τις δύσκολες στιγμές της εφηβείας του και το τεράστιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στα 17του χρόνια μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον γάμο του με την Ιλάειρα.

«Όταν ήμουν 17 ετών κόντεψα να πεθάνω από παχυσαρκία και υψηλά ποσοστά λίπους. Τα ζωτικά μου όργανα υπολειτουργούσαν και οι γιατροί μού έλεγαν ότι μέχρι τα 25 θα πάθω ανακοπή ή έμφραγμα και θα μείνω στον τόπο. Είχα φτάσει 140 κιλά, δεν έβρισκα ρούχα να φορέσω και είχα μόνο την οικογένειά μου δίπλα μου. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου. Με λέγανε χοντρό, γουρουνάκι, βόδι και διάφορα άλλα προσβλητικά σχόλια», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με τα κιλά με βοήθησε η οικογένειά μου να μπω σε πρόγραμμα διατροφής και το ακολούθησαν και αυτοί για να με στηρίξουν.

Κατάφερα μέσα σε δύο χρόνια να χάσω 50 κιλά. Κι όμως, λίγα χρόνια μετά αισθάνομαι ότι αυτό το δυστυχισμένο παχουλό αγοράκι είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, έχοντας κατακτήσει τα όνειρά του και έχοντας βρει τη γυναίκα της ζωής του, την Ιλάειρα».

Κλείνοντας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε για το γάμο του με την Ιλάειρα: «Ο γάμος θα γίνει στις 28 Αυγούστου, στην Κύπρο. Έχουμε καλέσει 3.000 άτομα και για καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς έχουμε κλείσει μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας».

Read More

And More