Μαύρο Ρόδο: Οι γοητευτικοί πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς που τρελαίνουν τον γυναικείο πληθυσμό

Το «Μαύρο Ρόδο» επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες και οι συνταρακτικές εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Νέοι, ταλαντούχοι αλλά και πολλοί καταξιωμένοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη σειρά υπερπαραγωγή του Mega και κάνουν ξεχωριστά τα βράδια μας.

Βέβαια από το πρώτο επεισόδιο σίγουρα θα έχεις προσέξει τους γοητευτικούς πρωταγωνιστές του «Μαύρου Ρόδου». Μερικοί από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς συμμετέχουν στην επιτυχημένη σειρά του Mega και αναστατώνουν το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό.

Πάμε να δούμε μερικούς από τους γοητευτικούς πρωταγωνιστές της σειράς:

  • Γιάννης Κουκουράκης

Ο 38χρονος ηθοποιός ενσαρκώνει τον ρόλο του κακού «Βίκου» και αναμφισβήτητα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς που τρελαίνει τις γυναίκες!

Ο Γιάννης Κουκουράκης από τις Άγριες Μέλισσες, βρέθηκε στο Μαύρο Ρόδο σε έναν αρκετά διαφορετικό χαρακτήρα, ο οποίος του ταιριάζει εξίσου το ίδιο. Ο ηθοποιός λατρεύει τη φύση και τα ζώα, ενώ όταν βρίσκει χρόνο, του αρέσει να ταξιδεύει στο εξωτερικό.

  • Μιχαήλ Ταμπακάκης

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μαύρο Ρόδο» αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους αλλά και γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο «Πέτρος Καστρινός» ήρθε να κλέψει την καρδιά της μοναχής «Ελισάβετ», ωστόσο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης έχει κλέψει τις καρδιές των γυναικών που παρακολουθούν την τηλεοπτική σειρά! Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και σίγουρα μια… βόλτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θα σε ανεβάσει!

  • Νίκος Κουκάς

Ο Νίκος Κουκάς εκτός από ηθοποιός είναι και μοντέλο με αξιόλογες συνεργασίες αλλά και εξώφυλλα σε διάσημα περιοδικά παγκοσμίως.

Ο νεαρός ηθοποιός ασχολήθηκε με το μόντελινγκ όταν ήταν στην Αμερική, ωστόσο εκείνο που του άρεσε ήταν να ενσαρκώνει ρόλους και στα 18 του βρέθηκε να σπουδάζει υποκριτική στις ΗΠΑ.

Μπορεί η «Ελισάβετ» να μη θέλει τον «Γεράσιμο», ωστόσο τα κορίτσια που βλέπουν τη σειρά σίγουρα… θέλουν τον Νίκο Κουκά!

  • Νίκος Πολυδερόπουλος

 Ο 35χρονος γοητευτικός ηθοποιός με καταγωγή από το Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας στην σειρά υποδύεται τον Σταυρίνο, έναν νεαρό άντρα που είδε τη ζωή του να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη όταν μετά από ένα ατύχημα βρέθηκε να είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Μάλιστα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει αποκαλύψει πως στο παρελθόν, χρειάστηκε να μείνει και ο ίδιος σε αναπηρικό αμαξίδιο λόγω ενός ατυχήματος που είχε με τη μηχανή του.

Πριν την υποκριτική είχε εργαστεί σεε οικοδομή ως υδραυλικός και λαμαρινάς. Παράλληλα με τις σπουδές του ως ηθοποιός εργάστηκε ως μοντέλο. 

Αγαπά ιδιαίτερα τη φύση και απολαμβάνει τις στιγμές που μένει μόνος με τον εαυτό του ώστε να μπορεί να διαλογίζεται και να ηρεμεί.

  • Νίκος Γκέλια

Ο Νίκος Γκέλια, ο οποίος ενσαρκώνει τον ρόλο του Σαράντου, εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός είναι και πολύ γοητευτικός.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο ηθοποιός με καταγωγή από την Αλβανία είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει μια κόρη, η οποία σήμερα είναι 3 ετών.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο «Μαύρο Ρόδο»

Ο Λευτέρης ξεσκεπάζει τα ψέματα της Πολυξένης και εκείνη τα παίζει όλα για όλα για να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ βρίσκονται σε κίνδυνο, καθώς παλεύουν να γλιτώσουν από τα χέρια του απαγωγέα. Στο μυαλό της Ελισάβετ έρχονται μνήμες από το παρελθόν. Ο Βίκος είναι έτοιμος να πέσει σε μία καλοστημένη παγίδα.

Ο Μπόγρης έχει στα χέρια του στοιχεία για το παρελθόν της Ηγουμένης. Ο Σταυρίνος παίρνει μία μεγάλη απόφαση. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ έρχονται όλο και πιο κοντά.

Read More

And More