Η αυλαία έπεσε για πάντα. Και όχι στο θέατρο αλλά στην ίδια της τη ζωή. Η σορός της Χρύσας Σπηλιώτη ταυτοποιήθηκε νωρί το βράδυ της Κυριακής και η αδερφή της ηθοποιού το έμαθε στις 20:00. Εκείνη που δεν γνωρίζει τίποτα, είναι η μητέρα της καθώς είναι 92 χρονών και με προβλήματα υγείας. Τραγική η ειρωνεία; Η σορός της κόρης της, ταυτοποιήθηκε με το δικό της DNA.

O σύζυγός της, Δημήτρης Τουρναβίτης, ταυτοποιήθηκε λίγες μέρες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής. Ο αδερφός του Κώστας Τουρναβίτης, δέχτηκε κλήση από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Αθήνας για να βρεθεί στο σημείο και να ενημερωθεί για τα δυσάρεστα. Το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο και δεν χωρίστηκε ούτε στον θάνατο.

Οι τελευταίες ώρες ήταν δραματικές αλλά κανείς δεν άφησε τον άλλο μόνο. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 31/7 και σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE θα ταφούν δίπλα – δίπλα. Aυτό που θέλουν οι οικογένειες του ζευγαριού, είναι να μην βρεθούν στο σημείο Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και να τους αφήσουν να πουν το τελευταίο αντίο στους αγαπημένους τους ανθρώπους, ήρεμα και σε στενό οικογενειακό κύκλο. Πρόκειται ν’ ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση σε λίγες ώρες.