Μαζί σου: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος της Εύας Καϊλή! [video]

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή. Η κούκλα πολιτικός φαίνεται πως είναι ερωτευμένη και παρόλο που κρατά πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες με τον σύντροφό της.

Οι λήψεις που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, δείχνουν ένα πολύ όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι παρά τα 9 χρόνια που τους χωρίζουν ηλικιακά. Ο 34χρονος άντρας που κατάγεται από την Ιταλία γνωρίστηκε με την Εύα Καϊλή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πριν από 3 χρόνια. Ο ίδιος εργάζεται ως βοηθός στο γραφείο Ιταλού Ευρωβουλευτή και ανήκουν στην ίδια ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Ο γοητευτικός Φραντσέσκο Τζιόρτζι θεωρείται έμπειρος Κοινοβουλευτικός Σύμβουλος στον τομέα των εξωτερικών υποθέσεων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ταυτόχρονα είναι και δεινός ιστιοπλόος. Αυτήν την αγάπη για τη θάλασσα την μοιράζεται με την Εύα Καϊλή που πρόσφατα απέκτησε και δίπλωμα ιστιοπλοΐας.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Μαζί σου” κατά την περίοδο της καραντίνας ο  Φραντσέσκο Τζιόρτζι ήταν στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκε από την οικογένεια της Εύας Καϊλή!

 

Read More

And More