“Μαζί σου”: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μετά την αθώωσή της για την κοκαΐνη – Οι πρώτες δηλώσεις της (video)

Μετά από 17 ολόκληρους μήνες που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη σε φυλακές υψίστης ασφαλείας του Χονγκ Κονγκ, κατηγορούμενη για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου αθωώθηκε και επέστρεψε στην Ελλάδα. Η 20χρονη έφτασε πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, συνοδευόμενη από τους γονείς της, που βρέθηκαν εξ’ αρχής στο πλευρό της, αλλά και τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου.

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι την Ειρήνη και τους γονείς της στην Ελλάδα. Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από 17 μήνες λαμβάνει τέλος σήμερα με την επιστροφή της στην Ελλάδα. Χρειάστηκε υπομονή από πλευράς της και από τους γονείς της. Αυτή τη στιγμή την ονειρευόταν κι εκείνη κι εγώ τους τελευταίους μήνες«, είπε αρχικά ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Έπειτα, στις πρώτες της δηλώσεις, η Ειρήνη ανέφερε: «Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη, μετά από 16 μήνες άδικης κράτησης, ταλαιπωρίας και θλίψης. Το είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και την ψυχή μου τον κύριο Κεχαγιόγλου, τον δικηγόρο μου, για τη μάχη που έδωσε… Μόνη μου επιθυμία είναι να επιστρέψω στη Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω τη ζωή μου από την αρχή…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More