Μαζί σου: Γονείς και συνάδελφοι του Γιώργου Καρκά στο πλευρό του! Τα νέα στοιχεία- Video

Το βράδυ της Πέμπτης διοργανώθηκε συνέντευξη τύπου για την αποφυλάκιση του Γιώργου Καρκά, του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή και βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής τους τελευταίους τρεις μήνες. Οι γονείς του συνεχίζουν την σκληρή μάχη που δίνουν από τον περασμένο Νοέμβρη για να αποδείξουν την αθωότητα του γιου τους.

Οι γονείς του Γιώργου Καρκά, οι δικηγόροι του, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Βαλλιανάτος και ο ηθοποιός – πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στην οποία ο ιατροδικαστής Αλεξάνδρου Παντελής, ενημέρωσε για τα εκ νέου στοιχεία που θα κατατεθούν στο συμβούλιο ώστε να μπορέσει ο 29χρονος ηθοποιός να καταθέσει για δεύτερη φορά αίτημα αποφυλάκισης.

“Υπάρχουν μόνο ενδείξεις, όχι αποδείξεις” δήλωσε κατηγορηματικά στην εκπομπή Μαζί σου ο δικηγόρος της οικογένειας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ είπε μεταξύ άλλων πως αν ο Γιώργος δεν ήταν ηθοποιός, η είδηση θα είχε περάσει στις τελευταίες σελίδες των εφημερίδων και επειδή ακριβώς κάνει αυτό το επάγγελμα έγινε πρωτοσέλιδο. “Τα πρωτοσέλιδα ήταν αισχρά και όταν αποφυλακιστεί θα ζητήσει αποζημιώσεις”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ.

“Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος με τη θέλησή του κάνει μια βόλτα 20 λεπτά σε ένα παρκάκι δεν τον ενοχοποιεί για τίποτα στην Ελλάδα πλέον”, ανέφερε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στη συνέντευξη τύπου.

Δες όλα όσα έγιναν στο βίντεο:

Read More

And More