“Μαζί σου”: Ξεκίνησε στο Χονγκ Κονγκ η δίκη του μοντέλου – Νέα δεδομένα με το δέμα κοκαΐνης (video)

Σήμερα ξεκίνησε σε δικαστική αίθουσα του Χόνγκ Κονγκ, η δίκη του 21χρονου μοντέλου που συνελήφθη με την κατηγορία ότι στη βαλίτσα της μετέφερε 2,6 κιλά κοκαΐνης και κρατείται σε φυλακές της χώρας. Στην κινεζική χερσόνησο ήδη βρίσκονται οι γονείς της και ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου και έκανε μία αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα.

“Σήμερα ξεκίνησε η δίκη, έγινε η κλήρωση των ενόρκων και τελικά το σώμα συγκροτήθηκε από πέντε άντρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 30-45… Ο κατήγορος είπε στους ενόρκους γιατί κατηγορείται η Ειρήνη και μετά άρχισε η εξέταση των μαρτύρων. Σήμερα εξετάστηκαν τρεις μάρτυρες, που ήταν παρόντες στη σύλληψή της…”, είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Υπάρχει απουσία των αποτυπωμάτων της Ειρήνης στο δέμα με την κοκαΐνη. Αν υπήρχαν θα ήταν ξεκάθαρα καταδικαστική η απόφαση. Εδώ δεν την αθωώνει η έλλειψη αποτυπωμάτων, σε αντίθεση με την Ελλάδα… Το σακίδιο της Ειρήνης πέρασε από πρώτο έλεγχο με την άφιξή της στο Χονγκ Κονγκ. Εκεί δεν βρέθηκε κάτι και δεν την σταμάτησα. Η ναρκωτική ουσία βρέθηκε σε δεύτερο έλεγχο… Εφόσον της έλεγξαν μια φορά το σακίδιο και ήξερε ότι θα περάσει και από δεύτερο έλεγχο, θα μπορούσε να πάει στην τουαλέτα ή κάπου αλλού και να πετάξει τη ναρκωτική ουσία… Αυτή είναι μια συζήτησή που έγινε σήμερα στο δικαστήριο…”.

“Ένα δεύτερο που επισημάνθηκε ήταν η ενδυμασία της Ειρήνης. Πήγαινε στο Χονγκ Κονγκ επειδή θα έκανε μια φωτογράφηση. Ήταν μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία στο αεροδρόμιο και δεν μπορούσες να μην την προσέξεις. Όταν ξέρεις ότι μεταφέρεις ναρκωτικά προσπαθείς να περάσεις απαρατήρητος… Τα στοιχεία παρουσιάστηκαν στην έναρξη της δίκης και εκεί λοιπόν τέθηκε θέμα ότι δεν υπάρχει γενετικό υλικό ή δαχτυλικά αποτυπώματα της Ειρήνης…”, επεσήμανε ο ίδιος.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More