“Μαζί σου”: Με θέα το απέραντο γαλάζιο η τελευταία κατοικία του Θέμου Αναστασιάδη στη Μάνη (video)

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θρήνου τελέστηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά, η εξόδιος ακολουθία του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνια, μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο. Ωστόσο, η ταφή του δημοσιογράφου, παρουσιαστή και εκδότη θα γίνει σήμερα στον Κότρωνα Λακωνίας, στον τόπο που λάτρευε και επισκεπτόταν κάθε χρόνο.

Το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή της Τατιάνας ΣτεφανίδουΜαζί σου” προβλήθηκαν πλάνα από το μέρος που επέλεξε ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης για την τελευταία του κατοικία. Κάτοικοι της περιοχής που τον γνώριζαν προσωπικά μίλησαν για εκείνον, ενώ η κάμερα εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από το κοιμητήριο και τον τάφο του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει θέα το απέραντο γαλάζιο.

“Συνήθως, όταν γίνεται μια ταφή, δεν υπάρχει έτοιμος ο τάφος. Εδώ ήταν όλα προετοιμασμένα, έτοιμα, για να οδηγηθεί στην αγκαλιά της γης ο Θέμος. Με την τρυφερή επιγραφή “για να πετάμε πάντα μαζί”…”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More