“Μαζί σου”: Μυστήριο με την έκρηξη στην Γλυφάδα – Αρχηγός της αυστραλιανής μαφίας ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που εξερράγη – Video

Ένα μυστήριο περιπλέκει την ισχυρή έκρηξη που συνέβη το πρωί της Παρασκευής σε πάρκινγκ στην Γλυφάδα, με τραυματία έναν άντρα. Όπως μετέδωσε πρώτα η εκπομπή “Μαζί σου”, στα χαρτιά που βρέθηκαν στο καμένο αμάξι αναγράφεται ένα όνομα, άντρα αραβικής καταγωγής, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ντουμπάι, ενώ για αρκετά χρόνια διέμενε στην Αυστραλία. Σύμφωνα βέβαια με τα αυστραλιανά ΜΜΕ φέρεται να είναι σκληρός αρχιμαφιόζος στην Αυστραλία. Ακόμα, όμως, παραμένει άγνωστο αν είναι ο ίδιος ο σοβαρά τραυματίας από την έκρηξη ή αν είναι κάποιος συνεργάτης του.

Πάντως, σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, οι ειδικοί εξουδετέρωσης εκρηκτικού μηχανισμού βρήκαν στο αμάξι που ανατινάχθηκε ίχνη πυρίτιδας και δυναμίτιδας. Όσον αφορά τον άντρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, ο ίδιος έχει αραβικά χαρακτηριστικά, ωστόσο υπάρχει μια επιφύλαξη για το αν είναι ο αρχηγός της μαφίας ή κάποιος άλλος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο χειρουργείο με σοβαρά τραύματα σε χέρια και πόδια.

Σύμφωνα πάντα με τα αυστραλιανά ΜΜΕ ο συγκεκριμένος άνδρας με τα αρχικά A.J.M. ήταν αρχιμαφιόζος στην Αυστραλία, διακινητής ναρκωτικών και υπαρχηγός σκληρής και αδίστακτης συμμορίας με μηχανές.

Read More

And More