Μαζί σου: Ο Θάνος Τζάνης, μας ξεναγεί στη φάρμα του! Αποφάσισε να γίνει αγρότης και ξενοδόχος! Βίντεο

Mια μεγάλη απόφαση πήρε ο τραγουδιστής Θάνος Τζάνης μέσα στην καραντίνα! Αποφάσισε να επενδύσει χρόνο και χρήμα στο χωράφι του στην Εύβοια αλλά και στην οικογενειακή επιχείρηση το ξενοδοχείο Saint George» στα Στύρα Ευβοίας! Ο Θάνος σήμερα στη σύνδεσή του με την εκπομπή “Μαζί σου” μας έδειξε τις βιολογικές τους καλλιτέργειες για τις οποίοες είναι περήφανος!

Ο γνωστός τραγουδιστής ξόδεψε πολύ χρόνο και προσωπική εργασία, για την ανακαινισή του οικογενειακού ξενοδοχείου. Στη διάρκεια της καραντίνας, ο τραγουδιστής, έπεσε με τα μούτρα στην οργάνωση του χώρου, ανέλαβε μέχρι και χρέη ρεσεψιονίστ, ενώ ο ίδιος προσωπικά, επιμελήθηκε και τα της φάρμας, που περιλαμβάνει έναν υπέροχο κήπο, με όλα τα λαχανικά, αλλά και κότες και προβατάκια.

Σήμερα η εκπομπή “Μαζί σου” συνδέθηκε με την φάρμα του Θάνου και ο τραγουδιστής ξενάγησε την Τατιάνα Στεφανίδου στο χωράφι του εξηγώντας πως του αρέσει να καλλιεργεί ο ίδιος τα λαχανικά του, (ντομάτες, κολοκύθια και ντοματίνια) και πως μόνο όταν χρειάζεται να λείψει, φροντίζει τις καλλιέργειες  ο συνεργάτης του!  Βέβαια ο Θάνος δεν αφήνει την μεγάλη του αγάπη το τραγούδι και θα ερμηνεύσει  την μεγάλη επιτυχία με τίτλο «Ένα Θα σου πω», που είχε ερμηνεύσει πρώτος, ο σπουδαίος Πασχάλης Τερζής, μια δημιουργία του Κυριάκου Ντούμου και του Λάκη Παπαδόπουλου

Δες το βίντεο με όσα είπε ο Θάνος Τζάνης στην Τατιάνα!

 

Read More

And More