Μαζί σου Σαββατοκύριακο: Η αγρότισσα που “κόπηκε” από το GNTM ετοιμάζει… βουκολικό ημερολόγιο! [video]

Η Χριστίνα Βασιλειάδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στις auditions του GNTM 2. Η ξανθιά καλλονή είναι 26 ετών και κατάγεται από τα Γιαννιτσά, ενώ δήλωσε ότι ασχολείται με πάρα πολλά πράγματα και αυτό ενθουσίασε τους τέσσερις κριτές. Η ίδια είχε δηλώσει ότι είναι κτηνοτρόφος και δουλεύει στα χωράφια, ενώ είναι συμπαρουσιάστρια και σε τοπική εκπομπή της Θεσσαλονίκης. Εν τέλει, η Χριστίνα δεν πήρε το εισιτήριο για το bootcamp, αφού παρά το γεγονός ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός της έδωσαν θετική ψήφος, ο Άγγελος Μπράτης και η Βίκυ Καγιά είπαν «όχι».

Το μεσημέρι της Κυριακή, σε ζωντανή σύνδεση από το… χωράφι της, η όμορφη Χριστίνα μίλησε για όλα στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο“.

“Το χωράφι είναι δικό μας. Καλλιεργούμε φρούτα υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς ραντίσματα. Καλλιεργούμε λωτούς, βερίκοκα και ροδάκινα… Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή πριν δύο χρόνια, τα κληρονομήσαμε εμείς τα κτήματα και πια συνεχίζουμε εμείς να ασχολούμαστε… Δεν είχα ασχοληθεί με το αγροτικό κομμάτι έντονα. Το έκανα μετά τον θάνατο του πατέρα μου… Έχω μια μεγαλύτερη αδερφή και έχουμε μείνει τρεις γυναίκες πια…”, είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη σε όσους την σύγκριναν με την Ιωάννα Τούνη, επεσήμανε: “Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η Ιωάννα Τούνη είναι πολύ ωραία κοπέλα…”, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ετοιμάζει ένα… βουκολικό ημερολόγιο. “Ήταν ιδέα του Δημήτρη Σκουλού και μου άρεσε πάρα πολύ. Το είχα σκεφτεί κι εγώ παλαιότερα, αλλά δεν πρόλαβα να το κάνω. Μου έχει γίνει ήδη πρόταση για κάτι τέτοιο. Είναι το λεγόμενο “Sexy Farmers”. Σύντομα, λοιπόν, θα δείτε κάτι τέτοιο…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More