Μαζί σου Σαββατοκύριακο: Η Γεωργία Σιακαβάρα για την αποχώρησή της από το My Style Rocks!

Η Γεωργία Σιακαβάρα μπορεί να έμεινε μόλις δύο εβδομάδες στο My Style Rocks, ωστόσο ξεχώρισε με το ιδιαίτερο στυλ της, για το οποίο βέβαια δέχτηκε αρκετές φορές αρνητικές κριτικές. Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός αποχώρησε από το Gala της Παρασκευής, ύστερα από την απόφαση της κριτικής επιτροπής. Το μεσημέρι της Κυριακής, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαζί σου Σαββατοκύριακο και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την αποχώρησή της από το My Style Rocks, το στυλ της, αλλά και τον καβγά που είχαν η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Τζώρτζια Παναγή.

«Όπου εμφανίζομαι δημιουργείται μια έκπληξη λόγω του στυλ μου, ένα σοκ αρχικά, μέχρι να μου μιλήσει ο άλλος και να με γνωρίσει. Είναι εικόνες που δεν τις έχουν δει, είναι πιο έξω από τα συνηθισμένα. Δεν έχω καταλάβει αν το στυλ μου μου έχει κόψει δουλειές, ίσως να έχει γίνει εν αγνοία μου.

Ένιωσα άσχημα με τον καβγά που είχε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Τζώρτζια Παναγή. Ξαφνιάστηκα γιατί δεν το κατάλαβα, έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ τους κι έγινε ξαφνικά όλο αυτό. Δεν μου αρέσουν εμένα αυτές οι εκφράσεις γενικότερα, αισθάνθηκα άσχημα. Μετά ζήτησε συγγνώμη η μία στην άλλη, τα βρήκανε, έγιναν και φίλες…», είπε μεταξύ άλλων η Γεωργία Σιακαβάρα.

Δες όλα όσα είπε για την αποχώρησή της στο βίντεο:

Read More