Μαζί σου Σαββατοκύριακο: Όλα όσα έγιναν στην γαμήλια δεξίωση της δικηγόρου Γιάννας Παναγοπούλου! Video

Η Γιάννα Παναγοπούλου παντρεύτηκε χθες σε μια άκρως ρομαντική τελετή στο Κολωνάκι τον άντρα της ζωής της, Γιάννη Σταυρίδη. Το μυστήριο τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, με κουμπάρους την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι οποίοι με μεγάλη χαρά αποδέχτηκαν την πρόταση της διακεκριμένης ποινικολόγου να την παντρέψουν. Η παρουσιάστρια και η νύφη έχουν συνεργαστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές της παρουσιάστριας, σε μεγάλες υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο! Πλέον εκτός από συνεργάτιδες είναι και κουμπάρες!

Αμέσως μετά, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου όλοι μαζί γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η κάμερα της εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” βρέθηκε στο γαμήλιο πάρτι και μας έδειξαν όλα όσα έγιναν. Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Έφη Θώδη ανέλαβαν τη διασκέδαση των καλεσμένων και τραγούδησαν αγαπημένες επιτυχίες, κρατώντας το κέφι αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς! Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα συγκινημένο που είχε στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, σε αυτή τη ξεχωριστή στιγμή της ζωής του.

“Θέλω να πω για την Γιάννα πως είναι ένας πολύ δοτικός και ζεστός, καλός άνθρωπος. Είναι αυτοδημιούργητη όπως και ο άντρας της ο Γιάννης. Άνθρωποι που παρόλο που κυνηγούν την επιτυχία, βάζουν στόχους και τους καταφέρνουν, δεν χάνουν την ανθρωπιά τους και την ευαισθησία τους. Για αυτό και όταν μου πρότειναν να γίνω κουμπάρα, το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά”, δήλωσε στις κάμερες η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δες το βίντεο:

Να ζήσουν!

Read More

And More