Μαζί σου Σαββατοκύριακο: Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Θέμου Αναστασιάδη στην Μάνη – Video

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο γνωστός δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον καρκίνο. Όπως είδαμε στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” εχθές Σάββατο πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο του εκδότη του Πρώτου Θέματος στον Κότρωνα στην Μάνη – το μέρος που αγαπούσε και ο ίδιος διάλεξε για την ταφή του – όπου η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν την μνήμη του.

Συγκινημένη η Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της Θέμο: “Λένε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν πραγματικά μόνο όταν τους ξεχνάς. Ξέρετε αισθάνομαι λίγο τύψεις όταν φεύγει ένας άνθρωπος που έχω αγαπήσει πάρα πολύ και φεύγει από τη σκέψη μου. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να γίνεται. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους που αγαπήσαμε, όπως τον Θέμο Αναστασιάδη… Πρέπει να βρίσκουμε αφορμές να θυμόμαστε ανθρώπους που έχουμε αγαπήσει”.

Δες το βίντεο:

“Σε αυτή τη γη υπάρχει λίγο χώμα για τους νεκρούς μας… Δεν μπορούν να θαφτούν όλοι… Γ’ αυτούς, όμως, που “κοιμούνται” εδώ το νερό περισσεύει”. Μουσκεμένη ματιά, φωνή χαρισάμενη, μαζί με ποτήρια ψηλά στην μνήμη σου… Δυο σοκολάτες αμυγδάλου κέρασμα από χέρια παιδικά, λευκά τριαντάφυλλα, μαύρισε η ζωή μας…” ήταν τα λόγια που αναφέρθηκαν στο μνημόσυνο του Θέμου Αναστασιάδη και ράγισαν καρδιές.

Read More

And More