«Μαζί σου»: Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο [video]

«Μαζί σου»: Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο [video] | tlife.gr

Το τελευταίο αντίο στην Ελένη Τοπαλούδη λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στο Διδυμότειχο. Η σορός της άτυχης 21χρονη φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στη Ρόδο, όπου σπούδαζε, μεταφέρθηκε το πρωί στο σπίτι της οικογένειάς της και στη συνέχεια στην εκκλησία, όπου στις 11.00 το πρωί ψάλθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στην τελευταία της κατοικία υπό τους ήχους της μπάντας του δήμου Διδυμοτείχου. Τραγικές φιγούρες, οι γονείς και οι συγγενείς της, οι οποίοι ήταν υποβασταζόμενοι, καθώς αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Με δάκρυα στα μάτια και λυγμούς ακολούθησαν τη νεκροφόρα, καθώς ο πόνος για όλους είναι ανείπωτος.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η μητέρα της θέλησε να την ντύσει νύφη σε αυτό το τελευταίο ταξίδι της. Ακόμα, το πλευρό της οικογένειας πλήθος κόσμου που γνώριζε το «γελαστό κορίτσι» όπως λέγανε όλοι. Μάλιστα, στο Διδυμότειχο έφτασε ακόμα και λεωφορείο από το χωριό της μητέρας της στις Σέρρες, προκειμένου γνωστοί της Ελένης να παραστούν στην κηδεία.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more