Μαζί σου: Τι είπε η πρώτη γυναίκα που νόσησε από κορονοϊό – Η εξομολόγηση του δημοσιογράφου που ταξίδεψε μαζί της

Η Δήμητρα Βουλγαρίδη ήταν ο πρώτος άνθρωπος στην Ελλάδα που νόσησε από τον κορονοίό, μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι της στο Μιλάνο. Μαζί της στο ταξίδι ήταν και ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος που μπήκε σε καραντίνα για 14 ημέρες και μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Το πρώτο συναίσθημα που με κυρίευσε ήταν ο φόβος. Σκεφτόμουν την υγεία μου, τις συνέπειες προς τον γιο μου, τους κοντινούς μου ανθρώπους αλλά και όσους ήρθα σε επαφή. Αυτές οι σκέψεις με γονάτισαν, μου δημιούργησαν άγχος, ενοχές και ευθύνη. Ξεσπούσα σε λυγμούς από την αγωνία μου», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα.

Η ίδια μίλησε και για τον φόβο που ένιωσε όταν ενημερώθηκε πως και ο γιος της βρέθηκε θετικός στον ιό. Περιγράφοντας τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε στον θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ μαζί με το αγοράκι της, είπε: «Ήμασταν μαζί με το γιο μου στον ίδιο θάλαμο όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός μου. Μούδιασα, σκέφτηκα πώς ένα παιδί εννιά χρονών θα αντέξει μέσα σε έναν θάλαμο για τόσες ημέρες. Το παιδί έπρεπε να μην καταλάβει τίποτα για το τι συμβαίνει και παράλληλα σκεφτόμουν τι θα ακολουθήσει μετά».

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος που ήταν μαζί στο ταξίδι με την πρώτη γυναίκα που νόσησε ανέφερε: «Όταν επέστρεψα από την Ιταλία αντιμετώπισα έναν έντονο κοινωνικό ρατσισμό».

Read More

And More