“Μαζί σου”: Τι υποστηρίζουν ο αδερφός και ο θείος του 23χρονου Αλβανού φερόμενου ως βιαστή της 19χρονης ΑΜΕΑ; (video)

Για άλλη μία υπόθεση βιασμού κατηγορείται ο 20χρονος Αλβανός που έχει προφυλακιστεί για την βάναυση σεξουαλική κακοποίηση και την δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Η νέα τραγική υπόθεση αφορά το βιασμό μίας 19χρονης ΑΜΕΑ και συνέβη την 1η Δεκεμβρίου 2018, δηλαδή τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας. Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών για την υπόθεση του βιασμού της 19χρονης, εντοπίσθηκε και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ένας 23χρονος Ρομά, ο οποίος ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 20χρονο Αλβανό βίασαν από κοινού 19χρονη.

Ο αδερφός του 23χρονου κατηγορούμενο μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «Μαζί σου» και τον δημοσιογράφο Στρατή Λιμνιό, δίνοντας μια άλλη εκδοχή στα πράγματα. “Έφαγε πάρα πολύ ξύλο ο αδερφός μου για να πει ό,τι είπε… Εγώ είχα δει ότι η κοπέλα είχε μπει χαρούμενη στο αυτοκίνητο και όταν γύρισε ήταν μια χαρά. Δεν έδειξε κάποιο σημάδι ότι υπήρξε βιασμός. Μου φάνηκε ότι δεν αντιστάθηκε σε κάτι…”, είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Η κοπέλα ήξερε που πάνε και για ποιο λόγο πάνε… Δεν ήταν φίλοι, γνωρίζονταν ελάχιστα. Η κοπέλα ήταν παλιά συμμαθήτριά μου και έτσι την ήξερε ο αδερφός μου. Είχαμε βγει μαζί της και είχαμε πάει και στο σπίτι της… Δεν ξέρει κανείς τι συνέβη πραγματικά. Το ξέρουν μόνο οι τρεις τους…”.

Τι υποστήριξε όμως ο θείος του 23χρονου κατηγορουμένου;

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More