Μαζί σου το Σαββατοκύριακο: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Άιρα από το GNTM για τον πατέρα της – Βίντεο

Αυτή τη σεζόν τα Σαββατοκύριακά μας είναι διαφορετικά, αφού η Τατιάνα Στεφανίδου μαζί με την παρέα της υπόσχονται να μας συντροφεύσουν με τον καλύτερο τρόπο. Το μεσημέρι του Σαββάτου λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής της την Άιρα, την παίκτρια του Greece’s Next Top Model, που ενώ δήλωσε δύο φορές συμμετοχή στο reality μοντέλων και αρχικά ενθουσίασε την κριτική επιτροπή, δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει το εισιτήριο για το σπίτι.

Η Άιρα, που ενθουσίασε τόσο την Τατιάνα Στεφανίδου όσο και τους συνεργάτες της με την λαμπερή εμφάνισή της, μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM αλλά έκανε και μια προσωπική αποκάλυψη. Η ξανθιά καλλονή εξομολογήθηκε στο “Μαζί σου το Σαββατοκύριακο” ότι βρίσκεται στην Ελλάδα από τα εννέα χρόνια της μαζί με την μητέρα της και ότι δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον πατέρα της, ο οποίος μένει μόνιμα στην Λιθουανία.

Μάλιστα, πέρυσι μετά το τέλος της πορείας της στο GNTM ταξίδεψε στην Λιθουανία, προκειμένου να ψάξει και να συναντήσει τον πατέρα της. Ωστόσο, επειδή αρρώστησε δεν κατάφερε τελικά να πετύχει τον σκοπό της.

Δες το βίντεο:

Η Άιρα άνοιξε την καρδιά της στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Read More

And More