Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Η γνωριμία και το παρασκήνιο της σχέσης τους στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”!

Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα, η Φαίη Σκορδά φαίνεται πώς έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στη προσωπική της ζωή. Όπως αποκάλυψε το HELLO! αυτής της εβδομάδας, η παρουσιάστρια Ant1 δεν είναι πλέον μόνη, αλλά εδώ και ένα χρόνο στέκεται διακριτικά στο πλευρό της ένα γοητευτικός άνδρας.

Ο νέος σύντροφος της οικοδέσποινας του «Πρωινού» ακούει στο όνομα Νίκος Ηλιόπουλος, είναι Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος, συνεργάτης της Google, αλλά και συνιδρυτής της εταιρείας cloudevo. Μάλιστα, έχει στήσει και το site της Φαίης. Μάλιστα, έλεγε στους φίλους τους: “Η Φαίη Σκορδά είναι η πιο ωραία γυναίκα που έχω δει” . Ο 37χρονος λατρεύει το μπάσκετ και παλιά έπαιζε και επαγγελματικά μέχρι που ένας τραυματισμός του τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα.

Οι δυο τους φαίνεται πώς είναι full in love και απολαμβάνουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλο που είναι μαζί τον τελευταίο χρόνο, η σχέση τους έμεινε μακριά από τα εξώφυλλα. Αυτό μέχρι την περασμένη Τετάρτη, που στο εξώφυλλο του περιοδικού φωτογραφίες της Φαίης και του Νίκου από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγο πριν πραγματοποιήσουν μία εξόρμηση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γενεύη.

Η Φαίη Σκορδά, μέσα από την εκπομπή της, δεν αναφέρθηκε καθόλου στην αποκάλυψη των νέων δεδομένων της προσωπικής της ζωής και για τον λόγο αυτό απέφυγε να διαβάσει στον αέρα τα περιοδικά αυτής της εβδομάδας. Ωστόσο, οι συνεργάτες της δεν σταμάτησαν να τα πειράγματα και τις «μπηχτές» , με την ίδια να χαμογελά αμήχανα και να προσπαθεί να αλλάζει κουβέντα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αέρα του “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” προβλήθηκε το love story του ζευγαριού, ενώ αποκαλύφθηκε το παρασκήνιο της γνωριμίας και της σχέσης του ζευγαριού. Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε με όμορφα λόγια για την Φαίη Σκορδά, ενώ προβλήθηκαν και οι δηλώσεις της οικοδέσποινας του “Πρωινού” στην κάμερα της εκπομπής, η οποία την συνάντησε έξω από τα στούντιο του ΑΝΤ1 και η δημοσιογράφος της εκπομπής της προσέφερε μια ανθοδέσμη δώρο από την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More