Η Φωτεινή Δάρρα στο “Μαζί σου” για τη διαδικτυακή συναυλία που θα δώσει απόψε για το νοσοκομείο της Καστοριάς! ΒΙΝΤΕΟ

H αγαπημένη τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα θα δώσει απόψε στις 10 το βράδυ μια διαδικτυακή συναυλία μαζί με τον σύζυγο της και εξαίρετο πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη μέσα από το προφίλ της στο facebook! κάνε κλικ εδώ

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της τραγουδίστριας μέσα στην κρίση, να κάνει αυτή τη διαδικτυακή συναυλία και έτσι να βοηθήσει το νοσοκομείο της Καστοριάς.

Tην τραγουδίστρια φιλοξένησε σήμερα στο “Μαζί σου” η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία μίλησε για την αποψινή συναυλία και για τον όμορφο σκοπό που γίνεται!

“Ελπίζουμε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για το νοσοκομείο της Καστοριάς. Έτσι σκεφτήκαμε με τα βίντεο που κάνουμε εμείς οι καλλιτέχνες να προσφέρουμε ότι μπορούμε σε ένα νοσοκομείο που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα” είπε η Φωτεινή Δάρρα στην Τατιάνα

“Στις 10 το βράδυ θα γίνει η συναυλία μας εδώ από το σπίτι, με τα παιδιά της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου και τον Γιώργο Παπαχριστούδη. Θα είναι δωρεάν αλλά μπορούν αν θέλουν να δώσουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν στον εξής λογαριασμό στην Eurobank Eurobank:  GR 2502607120000910200182990”

Δες το βίντεο

Read More

And More