Η Μαρία Ψηλού στο “Μαζί σου”: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον σύζυγό της και η προσμονή του μωρού τους! Video

Πριν δέκα ημέρες ακριβώς, η Μαρία Ψηλού παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Ψηλό, λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η Σταρ Ελλάς 2017 έλαμπε από ευτυχία μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της με δαντέλα και ουρά, διανύοντας τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Μαρία Ψηλού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της αλλά και για την γνωριμία με τον σύζυγό της, η οποία ήταν… καρμική!

“Την μέρα του γάμου μας κλείσαμε έναν χρόνο μαζί. Το παιδάκι ήρθε στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Γνωριστήκαμε ένα βράδυ μέσω κοινής φίλης. Με είδε, μιλήσαμε για μισή ώρα ένα καλοκαιρινό βράδυ. Στη μία ώρα μου λέει “Σε θέλω, είσαι δική μου, μου αρέσεις. Θέλω να σε παντρευτώ”. Το είπε και το έκανε. Έτσι έγινε! Είναι κλασσικός, παραδοσιακός άντρας. Ξαφνιάστηκα όταν μου τα είπε αυτά. Αν ήταν άλλος δεν θα τον εμπιστευόμουν. Μου έβγαλε εμπιστοσύνη και αφέθηκα. Δέχτηκα! Από εκείνο το βράδυ ζούμε μαζί. Δεν έχουμε αφήσει ο ένας τον άλλον ούτε μια μέρα. Η πρόταση γάμου ήρθε στην πρώτη εβδομάδα” εξομολογήθηκε γεμάτη έρωτα η Μαρία Ψηλού.

Δες όλα όσα αποκάλυψε η καλλονή:

Read More

And More