Ο Ριχάρδος μετά την αποφυλάκισή του μιλάει για όλα στο «Μαζί σου» - Video

Ο Ριχάρδος μετά την αποφυλάκισή του μιλάει για όλα στο «Μαζί σου» – Video | tlife.gr

Εδώ και μερικές ημέρες, ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος έχει αποφυλακιστεί και βρίσκεται πλέον σπίτι του. Η ανακρίτρια διαφθοράς οδηγήθηκε στην απόφαση να αφήσει ελεύθερους τους κατηγορούμενους, μετά από έγγραφο της ΑΑΔΕ στο οποίο φέρεται να βεβαιώνεται ότι δεν οφείλονται δασμοί και φόροι για εξαγωγή χρυσού στην Τουρκία. Έτσι, το βασικό κακούργημα της λαθρεμπορίας καταρρίφθηκε συμπαρασύροντας και τα κακουργήματα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της εγκληματικής οργάνωσης.

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, ο Ριχάρδος Μυλωνάς, λίγο διάστημα μετά την αποφυλάκισή του, μίλησε live στην εκπομπή Μαζί σου για όλα όσα συνέβησαν τι τελευταίες ημέρες, ξεκαθαρίζοντας όσα έγιναν»

«Ποτέ δεν έχει πειραχτεί κάτι στα ενεχυροδανειστήρια, όλα τα παραστατικά είναι νόμιμα. Οτιδήποτε βρέθηκε σε μένα ήταν νόμιμο. Ορισμένα πράγματα που πήραν μου είπαν ότι θα μου τα φέρουν όλα πίσω, αφού είδαν τα παραστατικά. Τα καταστήματά μου είναι ανοιχτά και όποιος θέλει μπορεί να έρθει. Ο,τι βάλαμε κρυφά κάπου ήταν για λόγους ασφαλείας και όχι για να ξεγελάσουμε τις αρχές. Όλοι οι επιχειρηματίες έχουμε κρύπτες, λόγω αυξημένης εγκληματικότητας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός ενεχυροδανειστής στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Δες όλη τη συνέντευξη:

READ more