Με άψογο στιλ η Suri και η Katie Holmes φεύγουν από το μάθημα μπαλέτου!

Στην αρχή της εβδομάδας πολλά tabloids αφιέρωσαν σελίδες ολόκληρες για το γεγονός ότι η μικρή Suri, αν και έξι χρονών, μαθαίνει κινέζικα. Σήμερα, κυκλοφόρησαν στον τύπο φωτογραφίες της μικρής και πολυτάλαντης Suri την ώρα που έφευγε από το μάθημα μπαλέτου με άψογο στιλ μπαλαρίνας σε αντίθεση με την μητέρα της η οποία ήταν κάπως πιο ατημέλητη!

/

/

Η Katie Holmes σταματάει τον σοφέρ έξω ακριβώς από όπου γίνεται το μάθημα μπαλέτου της μικρής Suri.

/

…Εν τω μεταξύ υπάρχει μια μικρή κυκλοφοριακή συμφόρηση μέχρι η μικρή Suri και η μητέρα της να μπουν στο αυτοκίνητο. Η Katie Holmes φοράει ένα μάλλινο τοπ με οριζόντιες ρίγες, μαύρο στενό τζιν και μπαλαρίνες. Έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν πρόχειρο και χαλαρό κότσο και δεν έχει ίχνος μακιγιάζ!

/

…Αντίθετα, το στιλ της Suri είναι άψογο! Έχει πιασμένα τα μαλλιά της σε σινιόν, φοράει ένα φόρεμα στο αγαπημένο της ροζ, ίδιο ζακετάκι και κρατάει τα πόδια της ζεστά με Ugg μπότες.

/

Και αυτό είναι το Peridance Capezio Center στο East Village όπου η μικρή Suri κάνει μάθημα μπαλέτου. Πάντως, η ζωή της μικρής έχει αλλάξει κατά πολύ μετά τον χωρισμό μιας και μπορεί να συναναστρέφεται άλλα παιδάκια και στο σχολείο αλλά και στο μπαλέτο. Να θυμηθούμε ότι μέχρι και πέρισυ έκανε μαθήματα στο σπίτι με δασκάλα πράγμα που της στερούσε το να κάνει παρέα με άλλα παιδάκια.

Read More

And More