Χρειάζεσαι ένα μόνο προϊόν για να έχεις τέλεια επιδερμίδα, πρόσωπο και μαλλιά!

Είμαστε μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και όλες έχουμε ανάγκη από extra δόσεις glam και γιατί όχι… κι ένα ταξίδι στην Γαλλία! Σε αυτό το post θα μοιραστώ μαζί σου τα πάντα για το θρυλικό λάδι Huile Prodigieuse® από την Nuxe που ειδικά για αυτή την περίοδο κυκλοφορεί σε limited edition packaging με έμπνευση από τον Πύργο του Άϊφελ!

Αλήθεια, όμως, γνώριζες ότι πρόκειται για ένα προϊόν που αγαπούν οι stars; Έχω πάρει πολλές συνεντεύξεις για tips ομορφιάς κι έχω διαβάσει άλλες τόσες. Και σε όλες αυτές τις συνεντεύξεις (ok, ok! Στην πλειοψηφία τους!) υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς: το θρυλικό λάδι Huile Prodigieuse® από την Nuxe, no 1 σε πωλήσεις στη Γαλλία. Και κράτα κι αυτό το συγκλονιστικό inside info: πωλείται ένα κάθε 6 δευτερόλεπτα παγκοσμίως!

Αν, λοιπόν, είσαι ενημερωμένη σε θέματα ομορφιάς σίγουρα το έχεις στο νεσεσέρ σου! Αν όχι, δες γιατί πρέπει να το βάλεις ΤΩΡΑ!

HUILE PRODIGIEUSE®: ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΑΜΨΗΣ…
Το ξηρό λάδι Huile Prodigieuse® δημιουργήθηκε το 1992 και γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη μίας νέας μητέρας, της Aliza Jabès, να έχει μία ολοκληρωμένη και εύχρηστη περιποίηση που απευθύνεται στις δραστήριες γυναίκες όπως η ίδια.

Το Huile Prodigieuse® είναι το 1ο Λάδι Ολοκληρωμένης Περιποίησης στα φαρμακεία. Πολύ γρήγορα έγινε επιτυχία και έμβλημα της Nuxe καθώς και ο απαραίτητος σύντροφος των γυναικών και των star.
Αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της NUXE και τις αξίες της: αυθεντικότητα, αισθησιασμός και αποτελεσματικότητα.

Best-seller της Nuxe, το ξηρό αυτό λάδι θρέφει, επανορθώνει και προστατεύει το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση με 6 Πολύτιμα Φυτικά Έλαια και 97,8% συστατικά φυσικής προέλευσης. Με μία μόνο κίνηση ομορφαίνει το δέρμα και δίνει λάμψη στα μαλλιά.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ PRODIGIEUSE® ΒΡΑΒΕΥΣΗ: ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!
Περισσότερο από ποτέ, τα προϊόντα NUXE Huile Prodigieuse® αποτελούν τον αχώριστο σύντροφο της κάθε γυναίκας: “ψηφίστηκε προϊόν της χρονιάς “ για το 2009! Ένα βραβείο ορόσημο, που απονέμεται από περισσότερους από 22.000 καταναλωτές, για την ελκυστικότητα, την καινοτομία και την ικανοποίηση από τα προϊόντα.

Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΟ ΣΩΜΑ, ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!
Μία ανεπανάληπτη σύνθεση με δερματολογικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: Αυτό το ξηρό λάδι Ολοκληρωμένης Περιποίησης και Λάμψης, με μοναδική, υπέροχη υφή και αισθησιακό άρωμα, θρέφει, επανορθώνει και προστατεύει το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά με μία μόνο κίνηση. Και μια ακόμη πληροφορία: έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στις ραγάδες!

ΤΑ ΔΥΟ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ NUXE
Το must item κάθε Γαλλίδας αλλά και δικό μας (τώρα πια ξέρουμε το μυστικό!) θα το βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία. Μάλιστα, εκεί θα βρεις όχι μια αλλά δύο διαφορετικές εκδοχές του θρυλικού Huile Prodigieuse®.

Voila!

Το συλλεκτικό Huile Prodigieuse® ειδικά για τις γιορτές! Όπως ο πύργος του Άιφελ αποτελεί το σύμβολο της Παριζιάνικης κομψότητας, έτσι και το Huile Prodigieuse® είναι ένα προϊόν σύμβολο… ένα Μυστικό Ομορφιάς από τη Γαλλία!

Το Huile Prodigieuse® Or με χρυσαφένια σωματίδια που χαρίζει μία διακριτική λάμψη στο πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά! Ιδανικό για το ρεβεγιόν!


Read More

And More