Με μάσκες, γάντια και… κούρεμα από απόσταση η πρώτη ημέρα στα κομμωτήρια μετά την καραντίνα [pics]

Μετά από έξι εβδομάδες με κατεβασμένα ρολά, τα κομμωτήρια άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους το πρωί της Δευτέρας 4 Μαΐου και υποδέχτηκαν εκείνους που είχαν κλείσει το ραντεβού τους. Εργαζόμενοι και πελάτες καλούνται να προσαρμοστούν τάχιστα στα νέα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της μετάδοσης του κορονοϊού και συνεπώς τη μέγιστη ασφάλεια της υγείας τους.

Από σήμερα το ωράριο στα κομμωτήρια, τα κουρεία και τα κέντρα αισθητικής θα είναι από τις 7:00 μέχρι τις 22:00 τις καθημερινές και μέχρι 21:00 το Σάββατο. Η απόσταση μεταξύ των θέσεων εργασίας είναι κατ’ ελάχιστο δύο μέτρα και είναι υποχρεωτική η μάσκα για τους εργαζόμενους, ενώ παραμένει ισχυρή σύσταση για τους πελάτες.

Η πλειονότητα των Ελλήνων είχε δηλώσει ότι η επίσκεψη στο κομμωτήριο θα είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει μετά το πέρας της καραντίνας, γεγονός που φάνηκε από την πρώτη ημέρα. Τα ραντεβού διαδέχονταν το ένα το άλλο, με το προσωπικό να τηρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας φορώντας συνεχώς γάντια και μάσκες.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες σε κάθε σημείο του κομμωτηρίου υπάρχουν αντισηπτικά και απολυμαντικά σαπούνια ενώ η απόσταση των πελατών τόσο στους λουτήρες όσο και στους καθρέφτες είναι η αρμόζουσα.

Δες φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

Read More

And More