Με ποιον ήταν χθες μέχρι αργά το βράδυ στο Μαρκόπουλο η Ελένη Μενεγάκη ;

Παραδοσιακά η χθεσινή μέρα ξεκίνησε για την Ελένη Μενεγάκη νωρίς, πολύ νωρίς… Βλέπετε, το πρωινό ξύπνημα είναι πια για ΄κείνη μία συνήθεια όχι απλά ετών, αλλά δεκαετίων ! Μην ξεχνάτε πως έτσι κι αλλιώς εκτός από το πρωινό ξύπνημα για να μας σερβίρει τον γνωστό, αρωματικό “Καφέ” της, έχει και το πρωινό ξύπνημα της μαμάς που ετοιμάζει τα παιδιά για το σχολείο, με την αγωνία μην δεν προλάβει και κορνάρει το σχολικό.

Ετσι, λοιπόν, το τρέξιμο για την Ελένη ξεκίνησε και χθες νωρίς, μόνο που δεν τελείωσε και νωρίς το απόγευμα, όπως γίνεται συνήθως, αλλά αργά το βράδυ. Η γνωστή παρουσιάστρια μόλις τελείωσε ο “Καφές με την Ελένη” και έγινε και η σύσκεψη με τους συνεργάτες της για την εκπομπή της επόμενης μέρας, δεν έφυγε για το σπίτι.

Αναγκάστηκε να μείνει στο Μαρκόπουλο μέχρι αργά το βράδυ και μάλιστα; Να το ρίξει κι έξω… Οχι, μην πάει ο νους σας στο πονηρό ! Η Ελένη αυτή την φορά ούτε… νυχτοπερπάτησε, ούτε είχε δίπλα της τον Ματέο. Και αυτό γιατί; Γιατί η Ελένη έπρεπε να μείνει μέχρι αργά, μέχρι αρκετά αργά στα πλατό της εκπομπής.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” η Ελένη Μενεγάκη γύριζε χθες μία απο τις γιορτινές εκπομπές του “Καφέ με την Ελένη”. Και επειδή είμαστε περίεργα παιδιά, ρωτήσαμε και καταφέραμε να μάθουμε με ποιον θα κάνει φέτος Χριστούγεννα η λαμπερή παρουσιάστρια.

Χριστούγεννα ,λοιπόν, η Ελένη θα κάνει παρέα με την επίσης λαμπερή Πέγκυ Ζήνα, η οποία για το χατίρι της Ελένης και των τηλεθεατών φυσικά, φόρεσε τα γιορτινά της και το πιο λαμπερό της χαμόγελο και βρέθηκε στο πλατό όπου και τραγούδησε μερικές απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες της !

Read More

And More