Με ποιον μίλησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου πριν αποχωρήσει;

Της… Ειρήνης Παπαδοπούλου γίνεται εδώ και λίγες ώρες τόσο στα social-media, όσο και σε όλα τα εγχώρια media, μετά την είδηση-βόμβα πως η γνωστή αοιδός, έθεσαι τον εαυτό της εκτός “Survivor”!

Ναι, η Ειρήνη δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα στους “Διάσημους” που μάχονται για έναν ζεστό κεφτέ στη καυτή άμμο και είναι καλά… Γιατί μάλλον δεν ήταν καλά τόσες εβδομάδες που έτρεχε στο γκραν-πρι καρύδας στον ‘Αγιο Δομίνικο.

Η Ειρήνη ,λοιπόν, αποφάσισε να αποχωρήσει, γιατί προφανέστατα και δεν άντεχε άλλο την συναισθηματική πίεση που ένιωθε καθημερινά, αλλά και την σταδιακή περιθωριοποίησή της.

Μάλιστα, όλες αυτές τις ημέρες είχε μία σειρά από πολύ συγκεκριμένες επαφές και πολύ σημαντικές κουβέντες. Η Ειρήνη πριν πάρει την απόφασή της να… φτιάξει βαλίτσα, συναντήθηκε με ψυχολόγο – τον οποίο φυσικά διαθέτει στους παίκτες η παραγωγή -, ο οποίος φρόντισε να την στηρίξει και να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα, όμως, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, η Ειρήνη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί με ψυχραιμία όλο αυτό που της συνέβαινε και κάπως έτσι οδηγήθηκε εκτός παιχνιδιού.

Με άλλα λόγια ο ψυχολόγος που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο η Ειρήνη Παπαδοπούλου θέλησε να μιλήσει πριν ανακοινώσει στην παραγωγή την απόφασή της, δεν κατάφερε να της δώσει την δύναμη που χρειαζόταν για να την κάνει να αλλάξει γνώμη και να συνεχίσει…

Πως το λέμε; ‘Οπου φύγει, φύγει;

Read More

And More