Με ποιους τα λέει… βραδιάτικα ο Χρήστος Φερεντίνος;

Απόψε στον Alpha δύο θίασοι γίνονται πεντάδες και μπαίνουν στο παιχνίδι του «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα». Στόχος τους; Να προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης και να ανακυρηχθούν νικητές. Κίνητρό τους; Nα κερδίσουν το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό.

Από τη μία, o θίασος της παράστασης «Πρότυπος οίκος ανοχής» με αρχηγό τον Χάρη Ρώμα και μαζί του οι Σοφία Μουτίδου, Ηλίας Κόζας, Βίκυ Κάβουρα και Βαγγέλης Δουκουτσέλης, και απέναντι, ο θίασος της παράστασης «Ποντικοπαγίδα», με αρχηγό την Κάτια Νικολαϊδου και μαζί της οι Αγγελική Δαλιάνη, Πέτρος Ξεκούκης, Θοδωρής Αντωνιάδης και Γιώργος Ματαράγκας.
Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;
Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως «επώνυμες» και το ραντεβού βραδιάτικα. Αδρεναλίνη, ανατροπή, και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης στην prime time του Alpha.

Read More

And More