Με συμβόλαιο έδεσε το Mega τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την ίδια τακτική θα ακολουθήσει το κανάλι και με τον Ακη Πετρετζίκη…

Μόνιμος κάτοικος Mega θα εξακολουθήσει να είναι τελικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μιας και παρά την άκρως δελεαστική πρόταση του ΑΝΤ1, αποφάσισε να παραμείνει στο Mega, κανάλι με το οποίο άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης.

Οι άνθρωποι του Mega μετά την… λαχτάρα που έπαθαν τόσο με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, όσο και με τον Γρηγόρη Αρναούτογου, αποφάσισαν τον Δημήτρη να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους όχι με μία απλή σύμβαση εργασίας, αλλά με αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο μάλιστα θα έχει και διετή ισχύ και μέσα από το οποίο διεκρινίζεται πως εκτός από την όποια παρουσίαση δικού του φορμά,ο Δημήτρης θα συμμετέχει και στο νέο τηλεοπτικό σχήμα του “Πρωινού Mou” !

Μάλιστα, οι Megaλικοί σκέφτονται να ακολουθήσουν την ίδια συνταγή και με τον Ακη Πετρετζίκη τον οποίο θέλουν στο δυναμικό τους και με τον οποίο έχουν συμφωνήσει να συμμετέχει τόσο στην νέα εποχή του “Πρωινού Mou”, όσο και κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν να αποκτήσει και την δική του εκπομπή μαγειρικής. Μία υπόσχεση άλλωστε την οποία του την είχαν δώσει από πέρσι και πριν απ ΄όλες αυτές τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Η ανακοίνωση του Mega για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο…

Για δύο ακόμη χρόνια στο Mega ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που είναι μαζί μας στο Μega από το 2009, θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον σταθμό και για τα δύο επόμενα χρόνια.
Ο Δημήτρης θα είναι ένας απο τους βασικούς συντελεστές στο «Πρωινό mou» και παράλληλα από τον Οκτώβριο, θα παρουσιάζει την ελληνική εκδοχή του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού «Smart Face».

Read More

And More