1.778.000 τηλεθεατές είδαν χθες…

Κι ,όμως, υπάρχουν στιγμές που… εκατομμύρια τηλεθεατών στρέφουν το βλέμμα τους πάνω σε ένα κανάλι! Κι ,όμως, υπάρχουν στιγμές που ένα κανάλι μπορεί με μία κίνηση-ματ να εξαφανίσει από προσώπου τηλεοπτικής γης τον ανταγωνισμό και να σαρώσει τους πάντες και τα πάντα στους πίνακες τηλεθέασης…

Ε, μία τέτοια στιγμή ,λοιπόν, έζησαν χθες οι ιθύνοντες του Alpha. Το κεντρικό τους δελτίο ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ κατάφερε να πετάξει στον έβδομο τηλεοπτικό ουρανό, αφήνοντας όλους τους άλλους πολύ πιο πίσω.

Το δελτίο του Alpha χθες παρακολούθησαν πάνω από 1.778.000 τηλεθεατές, αφού ο Αντώνης Σρόιτερ κατάφερε να έχει απέναντί του τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Πρωθυπουργός μίλησε στο κανάλι της Κάντζας και όπως είναι λογικό η συνέντευξή του αυτή μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Αναλυτικότερα τώρα, πρώτο στην κούρσα του ανταγωνισμού τερμάτισε και χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στον Αντώνη Σρόιτερ κυριάρχησε και έδωσε μεγάλο προβάδισμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, έναντι του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen την ώρα της συνέντευξης Τσίπρα (19:10 – 20:14), οι ειδήσεις του Alpha κατέκτησαν την πρωτιά καταγράφοντας 27,2% στο σύνολο πληθυσμού και 26,9% στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ 1.778.000 τηλεθεατές την παρακολούθησαν έστω και για 1 λεπτό!

Το υψηλότερο τέταρτο ήταν από 19:10 έως και 19:25 όπου το κοντέρ της τηλεθέασης «χτύπησε» 40,0%, ενώ αξίζει να επισημάνουμε, πως το κοινό που έδωσε το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης, 34,3%, ήταν οι άνδρες ηλικίας 25-44 ετών.

Read More

And More