Alpha Παντού: Δες την έναρξη της εκπομπής που αντικατέστησε την “Ώρα για Μελέτη” (video)

Το πρωί της Δευτέρας στις 11 π.μ, η Μαρία Νικόλτσιου, η Βίκυ Χαντζή και ο Πέτρος Καρσιώτης είπαν την πρώτη καλημέρα μέσα από τον αέρα της εκπομπής “Alpha Παντού”.

Μπορεί μέχρι την περασμένη Παρασκευή η Ελεονώρα Μελέτη να παρουσίαζε την “Ώρα για Μελέτη” κρατώντας συντροφιά στους τηλεθεατές, όμως μετά τα… 40 κύματα που πέρασε η εκπομπή, ο Alpha αποφάσισε να διακόψει πρόωρα τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια και στη μέση της σεζόν να την αντικαταστήσει.

Έτσι, πριν λίγη ώρα, έκανε πρεμιέρα το “Alpha Παντού”, με τους τρεις καταξιωμένους δημοσιογράφους να παίρνουν τη σκυτάλη από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το “Happy Day” και να καλημερίζουν το τηλεοπτικό κοινό από το πλατό του Νίκου Μάνεση.

“Καλημέρα, καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Εδώ θα είμαστε μέχρι τη μία για να δούμε τα σημαντικότερα θέματα της ειδησεογραφίας από την Ελλάδα και τον κόσμο”, ανέφερε αρχικά η Μαρία Νικόλτσιου, με την Βίκυ Χατζή να συμπληρώνει: “Μείνετε στο “Alpha Παντού” κυρίες και κύριοι… Μαζί θα δούμε τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, τα ρεπορτάζ της καθημερινότητας, νέους που καινοτομούν σε όλους τους τομείς και ασφαλώς θέματα για όλη την οικογένεια” και τον Πέτρο Καρσιώτη να καταλήγει: “Αλλά και ιστορίες που θα μας φτιάξουν τη διάθεση και πάμε να ξεκινήσουμε…”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More