Andrew Lambrou: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια που του στοίχισε – «Ήξερα ότι θα συμβεί»

Ο Andrew Lambrou παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Ο γοητευτικός τραγουδιστής, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision, αναφέρθηκε στην απώλεια της γιαγιάς του, που του στοίχισε ιδιαίτερα, και αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν την είδε για τελευταία φορά στο νοσοκομείο.

«Ήξερα ότι θα συμβεί και θα φύγει από τη ζωή, γιατί η γιαγιά μου νοσούσε από καρκίνο. Σχεδίαζα να έρθω στην Ελλάδα, για να προωθήσω την καριέρα μου. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να το κάνω αυτό. Γνώριζα ότι θα την έχανα και την ημέρα πριν την πτήση μίλησα μαζί της και με την οικογένειά μου, ήταν μία πολύ συναισθηματικά φορτισμένη μέρα. Ήξερα ότι ήταν η τελευταία μέρα που την έβλεπα. Μου είπε: Ανδρέα μου, κυνήγα την επιτυχία, κάνε ό,τι χρειάζεται να κάνεις και μην χάνεις την ευκαιρία. Είναι κάτι με το οποίο θα ζω για πάντα», εξομολογείται ο Andrew Lambrou.

«Ξύπνησα στις 4 τα ξημερώματα και έκανα βίντεοκλήση με την οικογένειά μου. Έβλεπα σε live μετάδοση την κηδεία της γιαγιάς μου. Ήμουν στα Κύθηρα τότε. Η ζωή συνεχίζεται και η γιαγιά μου θα είναι για πάντα στην καρδιά μου», υπογραμμίζει ο Andrew Lambrou.

 

«Οφείλω πολλά στα γιαγιά μου. Αν δεν ήταν εκείνη, πιθανόν δεν θα είχα εκπροσωπήσει ποτέ την Κύπρο στη Eurovision, γιατί η γιαγιά μου μετέφερε όλες τις παραδόσεις από την Κύπρο στην Αυστραλία», παραδέχεται ο νεαρός τραγουδιστής.

Read More

And More