Battle of the Couples: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος παρουσιαστής του νέου ριάλιτι του ALPHA

Μετά την ανακοίνωση της Σάσας Σταμάτη ως coach του Battle of the Couples, έρχεται και ο Παναγιώτης Βασιλάκος ως παρουσιαστής.

Ο Bachelor του ALPHA, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρώτο θέμα, αναλαμβάνει τα ηνία του ριάλιτι και έτσι θα τον βλέπουμε και στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν. 

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος επιβεβαίωσε άτυπα την είδηση, κάνοντας ένα σχετικό repost στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Διάβασε επίσης: Battle of the Couples: Δεν φαντάζεσαι πόσες χιλιάδες ζευγάρια έχουν δηλώσει συμμετοχή στο νέο reality

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε πνευματικές, αλλά και σωματικές δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι “δυνατοί” σε όλα τα επίπεδα. Κάθε εβδομάδα, τα  ζευγάρια θα ανταγωνίζονται προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.  Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν.

Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ!

Read More

And More