Big Brother: Ανατροπή! Αποχώρησε ο Στηβ Μιλάτος

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα μας υποδέχτηκαν στο Live του Big Brother, έχοντας μαζί τους στο σχολιασμό την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Σύλια Καραμολέγκου ήρθε στο πλατό για να μοιραστεί μαζί μας τα όσα έζησε μέσα στο σπίτι αλλά και πως βίωσε την αποχώρησή της.

Η Ευδοκία, ο Νίκος και ο Steve ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας λίγο πριν τη 1:00 ανακοίνωσε πως ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχωρεί από το Big Brother είναι ο Στηβ Μιλάτος!

 

Ποιος είναι ο Στηβ Μιλάτος

Τα τελευταία 10 χρόνια έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας περπατώντας σε διεθνείς πασαρέλες, έχοντας ποζάρει στον φακό του Steven Klein για λογαριασμό του περιοδικού W, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε καμπάνια της Diesel.

Έχει περπατήσει επίσης με τεράστια επιτυχία στην πασαρέλα των Roccobarocco, Frankie Morello, Bikkembergs, Philippe Plein, Givenchy και Jean Paul Gaultier. Παράλληλα με το modelling, τα βράδια χόρευε επαγγελματικά hip hop, το αγαπημένο του είδος μουσικής, σε γνωστά κλαμπ της Αθήνας.

Μάλιστα ανάμεσα στις δουλειές που έχει κάνει ήταν και ως… στρίπερ σε bachellorette parties. Σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά: «Πήγα σε ένα bachelor party… Ήταν σε σπίτι, με πέντε γυναίκες. Ήμουν μαζί με έναν φίλο μου. Τον πήρα μαζί και χορέψαμε. Τελικά υπήρξε συνεύρεση μεταξύ κουμπάρας και νύφης και εμένα και του φίλου μου μαζί. Αυτό με σόκαρε! Με ενόχλησε η ιδέα ότι αύριο παντρεύεται. Αν έχεις απωθημένα δεν παντρεύεσαι. Τότε σταμάτησα να χορεύω. Δεν θέλω να χαλάσω την ιδέα που έχω για τις γυναίκες».

Διάβασε περισσότερα εδώ: Στηβ Μιλάτος – Big Brother: Το μόντελινγκ, το διαζύγιο μετά από δύο μήνες γάμου και οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Read More

And More