Big Brother: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που αποχώρησαν από τον ημιτελικό! Βίντεο

Ο ημιτελικός του Big Brother, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, με την Άννα Μαρία να λέει καθαρά ότι θα ήθελε πολύ να φύγει η Σοφία, τον Δημήτρη Πυργίδη να λέει ότι τον έχει ερωτευτεί η Άννα Μαρία αλλά αυτός την αγαπάει ως άνθρωπο και την Σοφία να λάμπει βλέποντας στη ζωντανή σύνδεση τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Ο Ζακ και ο Γρηγόρης έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για τον τελικό ενώ τα τελευταία λόγια πριν την ετυμηγορία του κοινού είπαν η Άννα Μαρία, ο Δημήτρης Πυργίδης, η Σοφία Δανέζη και ο Χρήστος Βαρουξής. Όλοι είπαν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τους ψήφισαν για να παραμείνουν στο παιχνίδι μέχρι τον ημιτελικό.

Ο πρώτος που αποχώρησε και δεν θα βρίσκεται στην 5αδα του τελικού του Big Brother είναι ο Χρήστος Βαρουξής. Ο Χρήστος βρέθηκε στο πλατό ενώ λίγο αργότερα ο Χάρης Βαρθακούρης ετοιμάστηκε να ανακοινώσει ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα αποχωρήσει από τον ημιτελικό.

Τελευταίοι έμειναν ο Θέμης και η Σοφία… Η αγωνία τους κορυφώθηκε αφού έπρεπε για να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει να περιμένουν το break για τις διαφημίσεις.

Μια ανάσα λοιπόν από τον μεγάλο τελικό, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι ο δεύτερος παίκτης που θα αποχωρήσει από τον ημιτελικό του Big Brother θα είναι ο Θέμης!

 

Read More

And More