Big Brother: Γνωστός Έλληνας θα εμφανιστεί στο live και ανακοίνωσε την εμφάνισή του με ένα hashtag-“καρφί” για το ριάλιτι (pic)

Μία εμφάνιση – έκπληξη στο live του «Big Brother» αυτής της εβδομάδας, σήμερα, Παρασκευή, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ, θα κάνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος! Ο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός, που προ μηνών κυκλοφόρησε την επιτυχία «Αγάπη Μου» από την Panik Records και την Criminal Music, θα βρεθεί στο studio της εκπομπής, όπου θα σχολιάσει τα τεκταινόμενα, συζητώντας με τον παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που είναι ένας από τους ανθρώπους της ελληνικής showbiz που παρακολουθούν το «Big Brother» και σχολιάζει στα social media όσα γίνονται στο ριάλιτι, με ανάρτησή του στο Twitter κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Πέμπτης.

Βέβαια, όπως θα δεις στο μήνυμα που δημοσίευσε στο Twitter, ο γνωστός καλλιτέχνης… τρόλαρε το reality του ΣΚΑΪ, γράφοντας στα hashtags “ΒΒ ξεφτίλες”, ένα σχόλιο που πρωτοκυκλοφόρησε όταν έγινε ο σάλος με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη. Το συγκεκριμένο σχόλιο, βέβαια, δεν πέρασε απαρατήρητο και από τον παρουσιαστή του Big Brother, Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος απάντησε στον συνάδελφό του: “Δεν ξεκινάμε καλά όμως Γιώργο! Δεν φέρονται έτσι οι καλεσμένοι”.

Με διάθεση χιούμορ, οι δύο τραγουδιστές περιμένουν πώς και πώς να τα πούνε και… live!

Read More

And More