Big Brother: Η Γιώτα ξάφνιασε τους πάντες με την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς

Σε εκπλήξεις ξεκίνησε η πρώτη ημέρα για τους παίκτες του φετινού Big Brother. Η Γιώτα Μυλωνά σε μια συνομιλία που είχε αρχικά με τον Κώστα Στυλιανάκη εξέφρασε την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Η απόφασή της μάλιστα άφησε άφωνο τον συμπαίκτη της, ο οποίος προσπάθησε με κάθε τρόπο να της αλλάξει γνώμη. Η Γιώτα, σίγουρη για την επιλογή της, μπήκε στο δωμάτιο Επικοινωνίας, ανακοινώνοντας στον “μεγάλο αδερφό” πως επιθυμεί να μείνει εκτός.

H παίκτρια του Big Brother παραδέχτηκε πως από την πρώτη στιγμή, αντιλήφθηκε πως κάτι δεν κυλά καλά με τους συγκατοίκους της, μιας και το κλίμα στο σπίτι δεν είναι καθόλου ιδανικό για εκείνη…

“Είμαι άνθρωπος ο οποίος όταν νιώθει μια ενέργεια που δεν του κάνει, δεν της κάνω ούτε κι εγώ. Δεν νιώθω καλά εδώ μέσα και με τα περισσότερα άτομα, χωρίς να μου έχουν κάνει κάτι. Το ρίχνω πάνω μου, δεν μου έχουν κάνει κάτι. Εγώ φταίω” δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια ωστόσο, ο Κώστας φαίνεται πως κατάφερε να μεταπείσει τη Γιώτα η οποία δήλωσε πως θα ξανασκεφτεί σοβαρά την απόφασή της, παίρνοντας περισσότερο χρόνο. Η παίκτρια του Big Brother μας άφησε με πολλά ερωτηματικά, γύρω από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι.

 

Read More

And More