Big Brother: Ο Ισίδωρος Δούνης αποκαλύφθηκε και ανέτρεψε την ψηφοφορία – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι

Η ώρα για την πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother πλησιάζει και οι συμμετέχοντες του ριάλιτι πέρασαν για πρώτη φορά από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι ο κάθε παίκτης έμπαινε στο δωμάτιο Επικοινωνίας ψηφίζοντας αρνητικά του δύο που θέλουν να βρεθούν εκτός σπιτιού.

Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσαν η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η Έλενα Σπανού και ο Μελέτης Γαβαλάς

Στη συνέχεια ακολούθησε αγώνισμα για το βέτο της εβδομάδας. Νικήτριες αναδείχθηκαν η Ευδοκία και η Ανχελίτα, οι οποίες ωστόσο δεν θέλησαν να αξιοποιήσουν το δικαίωμα του βέτο. Η ώρα για την επανεμφάνιση του Ισίδωρου Δούνη έφτασε, ο οποίος μέσα από ένα βίντεο άφησε άφωνους τους συμπαίκτες του με τις αποκαλύψεις του.

Να θυμίσουμε πως όλες αυτές τις ημέρες ο Ισίδωρος ζούσε στο ίδιο σπίτι, σε ένα απομονωμένο δωμάτιο παρακολουθώντας αποσπάσματα από όσα συνέβησαν. Ο “μεγάλος αδερφός” του έδωσε το δικαίωμα να αξιοποιήσει το βέτο.

O Ισίδωρος σχολιάζοντας λεπτομερώς και με έντονο ύφος τη συμπεριφορά των συμπαικτών, δήλωσε την έντονη ενόχλησή του με τα όσα είδε από τον Παναγιώτη Πέτσα. Έτσι αποφάσισε να τον ορίσει ως υποψήφιο προς αποχώρηση, εξαιρώντας τη Σαμάνθα.

Επομένως, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι…

Παναγιώτης Πέτσας

Μελέτης Γαβαλάς

    Ελένη Σπανού

Read More

And More